ŞIRNAK / ULUDERE - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

(0486) 351 26 39 / 25 47 (Uludere MEM)
GÜNDOĞDU MAH.ULUDERE / ŞIRNAK
Vizyon
Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
Misyon
Atatürk Ortaokulu olarak; öğrencilerimizi çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi olarak topluma faydalı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim.
07.10-12.30
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Uludere ilçesinden Şırnak il merkezine minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Şırnak´tan her yere otobüs seferi bulunmaktadır. Otobüs seferlerinin yanı sıra ilçe halkı ve memurlar ulaşım için Şırnak, Mardin ve Diyarbakır havaalanlarını kullanmaktadır.
.
Okulumuz il merkezine 1 saat uzaklıkta ve ilçe merkezinde bulunmaktadır.